Tosti Slomo

Niet echt spannend deze, maar wel heel lekker: tosti slomo. En in een mum van tijd klaar (en op).
Hup, gelijk maar beginnen…

stap 1 618
Stap 1. Pak twee boterhammen (in dit geval lichtbruine zonder pitjes en/of zangzaad).

stap 2 618
Stap 2. Plakje ham op, eventueel listig bijsnijden zodat passend.

stap 3 618
Stap 3. Smeer wat sambal trassie op de ham.

stap 4 618
Stap 4. Uitje bai.

stap 5 618
Stap 5. Plakjes kaas erop – kijk nou die irritante gaten…

stap 6 618
Stap 6. …een beetje Indo fixt dat even.

stap 7 618
Stap 7. Dichtklappen die tosti in wording.

stap 8 618
Stap 8. Beide kanten insmeren met boter/margarine/halvarine (zie maar). Vervolgens in een schone en droge pannekoekpan leggen, grootste pit, gas op standje laag en beide kanten roosteren. Niet weglopen maar af en toe checken of de tosti niet te bruin wordt. 

Eet smakelijk 1000 WM
Stap 9. Opvrrrreten dat ding, enaaaaaaaak!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 comments

  1. Hoi Sjoerd
    Beetje laat misschien, maar afgelopen week jou site pas ondekt, zag jou recept voor een tosti en dacht nog een tip te moeten geven voor een sausje erbij.
    Ik maak mijn tosti ook al jaren op ongeveer de zelfde manier en eet hem altijd met een goeie knoflooksaus, niet uit een flesje, zijn in mijn ogen te zuur en smaken helemaal niet naar knoflook.
    Zelf maken is het lekerst, maar bij ons in de supermarkt hebben ze ook een goeie (slagersknoflooksaus).
    Nou smakelijk allemaal.

    Alfred

  2. Aduh……enaaaaaak yah die tosti Slomo.
    Niet te pedis maar errug lekah!!!!

  3. mmm, lekker! Intussen een paar keer gemaakt, en blijft goed smaken. Bedankt weer!

  4. Thanks voor t recept maar weer. T was weer smakelijk!

  5. Oh Sjoerd, wat maak je me blij! Tosti’s- als Ronald moet werken leef ik op die dingen. Maar ik smeer een laffe sambal tomaat hoor 🙂

  6. Ja Sjoerd … die gaten in de kaas! Maar je hebt het keurig opgelost … is een tosti-ijzer niks?